Sobre el blog

La idea d’intentar un cop més crear un blog neix arran d’una conversa amb un amic, que em demanava que li recomanés alguna pel·lícula. Es veu que ser llicenciada en comunicació audiovisual em dóna la potestat per fer recomanacions cinèfiles. Personalment crec que el fet que t’agradi o deixi d’agradar una pel·lícula, música o llibre, és una qüestió personal. Sobre gustos no hi ha res escrit, però sí que és cert que podem fer certes recomanacions en funció d’allò que agrada a cadascú. Per això m’he decidit a crear aquest blog/arxiu sobre les pel·lícules que vaig veient i fer-ne una classificació personal. Per exemple, si t’agrada el cine francès et recomanaria Jet Lag o si prefereixes una pel·lícula per reflexionar et diria que veiessis Los descendientes.

2 pensaments sobre “Sobre el blog

  1. Hola, soc un fanàtic del cinema i en aquest blog trobo a faltar el apartat del Western que ens a donat una gran quantitat de títols entre els mes importants de l`historia del cinema. Pel·lícules com “La diligencia”, “Raices profundas”, “Horizontes de grandeza”, “Horizontes lejanos”, “Solo ante el peligro”, “Winchester 73”, “Colorado Jim” i decenas per no dir cents de les mes de grans pel·lícules de l`historia que jo soc no em cansaria mai de veure.

    • Hola Joan, doncs la veritat és que no m’havia plantejat fer un blog en què toqués tots els gèneres… En realitat la meva idea és anar fent comentaris a mesura que vaig veient pel·lícules o sèries. Si bé és cert que totes aquestes pel·lícules que em comentes mereixen el seu comentari, de moment tampoc he tocat el gènere negre o cines d’altres països com ara el Japó… A mesura que vagi veient altres pelis/gèneres/països les aniré afegint, però no pateixis perquè “La diligencia” segur que cau!

I tu, què en penses? Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s