Masters of Sex (2013)


MASTERS OF SEX (Pilot)

Si hagués d’escollir entre totes les estrenes televisives de la temporada passada, sens dubte us recomanaria “Masters of Sex”. La sèrie narra la història de dos dels primers investigadors sobre sexe, Masters i Johnson i l’enorme controversia que representà en el seu moment. Diria que encara avui la sèrie aconsegueix sorprendre als espectadors relatant fets succeïts en la dècada dels 50. És més, molt poca gent tenia fe en aquesta història, molts creien que seria una de tantes sèries cancelades… afortunadament, no ha estat així. Ans el contrari: ha tingut un enorme èxit.

Què té aquesta sèrie que la fa tan original i diferent? La història, els actors i una posada en escena brillant. He esmentat ja els actors? Perquè realment són fantàstics, començant pels protagonistes: Michael Sheen i Lizzy Caplan. És curiós perquè fins ara tots dos havien aparegut com a secundaris a altres pel·lícules i sèries televisives i realment no s’havia pogut veure el seu potencial… personalment, el paper de Michael Sheen que més m’ha agadat és el de “romà que intentà matar a Màxim” en Gladiator. Segurament el veurien allà els productors de Showtime i dirien: aquest és el nostre home!

Pel que fa a la qüestió del sexe, mai en cap altra sèrie (i no vull parlar de l’HBO… bé, ja ho he fet) havia estat tan justificat. A més, un es fica tant a la història que realment ho veu com una cosa científica, fins al punt de no sentir la incomoditat que de vegades es crea en altres sèries (si, torno a parlar de l’HBO. Què voleu que us digui, m’agraden molt les seves sèries però de vegades hi ha coses un poc injustificades…). Per no parlar de la qüestió educativa: segur que més d’un o una aprèn coses que no sabia. La veritat és que és una sèrie molt pràctica, sí senyor.

Podria continuar enumerant les meravelles de la sèrie, però correria el perill de fer algun spoiler, així que em deixaré de romanços i aniré al gra: la sèrie és fantàstica. L’heu de veure.

I tu, què en penses? Deixa el teu comentari!

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s